In memorian / Regnbuebroen

Regnbuebroen

  
Lige inden man når himlen, ligger der et sted der hedder regnbuebroen. Hvis et dyr har været specielt knyttet til en hernede, når det dør - vil dyret stoppe ved regnbuebroen.
Her er der enge og bakker hvor alle vore specielle venner kan løbe og lege sammen. Der er masser af vand, mad og solskin og vore venner har det varmt og dejligt. Alle de dyr der har været syge og gamle har nu fået deres helbred og kræfter tilbage, de der er sårede og lemlæstede er helet og stærke igen, ganske som vi husker dem i vore minder om gamle dage, dyrene er glade og tilfredse, de mangler kun en enkelt lille ting.

De savner en der betød meget for dem, en de var nød til at forlade.
De løber alle sammen og leger sammen som en stor flok - men der kommer en dag, hvor en af dem pludselig stopper op og stirrer mod horisonten. Øjnene er klare og intense og den ivrige lille krop begynder at skælve over det hele. Pludselig forlader den heldige flokken, og flyver næsten over det grønne græs, hurtigere og hurtigere går de små ben. Du er opdaget, du og din elskede ven mødes endelig igen. I klynger jer til hinanden i en glædestrålende genforening for aldrig at skulle skilles igen.
Glade kys regner ned over dit ansigt, dine hænder kan igen kærtegne det elskede hoved, og du kan endnu en gang se ind i de tillidsfulde øjne der tilhører dit kæledyr, der så længe har været forsvundet fra dit liv, men aldrig fra dit HJERTE.
Nu kan i sammen krydse regnbuebroen!

Forfatter ukendt
Kennel Turnagain Gundogs | - Danmark | turnagaingundogs@gmail.com