In memorian / Hally

Hally

 
14. December 1999 - 16. Juni 2006
 
Hally 
 
Hally skulle have været min brugshund (BHP), men C-arbejdet tændte hende slet ikke, hun kiggede bare på mig som om hun sagde: "mor, de der figuranter gider jeg altså ikke lege med". Og spor var heller ikke noget hun var synderligt begejstret for. Vi begyndte istedet til agility, og der var Hally i sit rette element.
 I starten rendte hun bare rundt og legede for sig selv (med lukkede ører!), men efterhånden fik vi mere og mere styr på det. Vi startede til en del stævner, og fik altid gode resultater og placeringer. Og Hally elskede det, hun var en drøm at have med, og var meget populær blandt alle hun mødte.
Hun løb klasse 1 i agility, og klasse 2 i spring.
 
Den 21. december 2004 blev Hally opereret første gang. Hun begyndte at blive indbildsk gravid og havde forstyrrelser i sin hormonbalance. Hun udviklede derfor svulster i mælkekirtlerne. Hun blev åbnet 30 cm. og fik fjernet 10 svulster.
I februar 2005 blev hun efterfølgende steriliseret for at hun ikke skulle udvikle flere svulster. Hun kom sig helt ovenpå de to operationer, og var hurtigt fit-for-fight og tilbage på agilitybanen.
 I november 2005 fik hun svulster igen. Hun blev opereret for tredje gang, og det viste sig at svulsterne var ondartede, men der var "heldigvis" ikke så mange. Dyrlægen fik fjernet det hele, og alt så godt ud igen. Hally kom sig hurtigt igen, og var glad og legesyg som altid. Det skulle dog hurtigt vise sig at den tredje operation godt kunne have været sparet.
 
I maj 2006 begyndte Hally at hoste mærkeligt, vi troede det var hjertelungeorm og fik hende undersøgt og røgtenfotograferet. Billederne viste at hun havde store og ondartede svulster i lungerne, og der var kun én ting at gøre.
Den 16 juni 2006 tog vi Hally til dyrlægen for sidste gang. Hun havde haft en god måned, hvor vi udelukkende havde brugt vores sidste tid sammen, med ting som hun elskede, og vi fik sagt ordenligt farvel.
 
Hally blev kun 6 år. Hun var den første hund jeg rigtigt opnåede noget med, og hun lærte mig så ufatteligt meget.
Hun var virkelig min hund, min makker og min skygge.
 
Sammen med Hally og Ling medvirker jeg i Dansk Kennel Klub´s DVD "Skal du have hund", det var rigtig spændende at være med til. Og endnu et dejligt minde om Hally.
 
Hally med hendes præmier
 
Hally
 
HallyHally
 
Kennel Turnagain Gundogs | - Danmark | turnagaingundogs@gmail.com