Gizmo / Gizmo

Gizmo

Valiant Gizmo

Født. 30. Maj 2010
DK11211/2010
HD: A AD: 0 OCD: Fri
MarkPrøve - Mentaltestet - RBM

 


Gizmo bliver hovedsageligt brugt til praktisk jagt, og derudover lidt markprøver, schweissprøver og udstilling, og så hygger vi os med lydighedsøvelser, tricks, hundesvømning, cykelture, løbeture og lange gåture til hverdag.
Han har rigtig gode anlæg for mark- og schweissarbejde, og med en masse træning er
det da også blevet til præmiering i begge discipliner. Det er dog ingen hemmelighed at han har det bedst med praktisk jagt, han laver et godt stykke arbejde på markprøverne og får altid en pæn kritik med hjem, men han mangler lige det sidste gear for at gøre sig 100% gældende i prøveregi. Han er ren for hårvildt og er generelt meget lydhør og styrbar.
I Marts 2013 fik han titlen MarkPr med en 3. præmie. Han fik meget ros fra dommeren, som sagde at han har en rigtig god kaliber.

Han har opnået to 1. præmier på 400m/3t schweissprøve, den ene i 5-klub regi hvor han desuden fik vandrepokalen for dagens bedste hund, og Dansk Vizsla Klub´s vandrepokal for dagens bedste Vizsla. I foråret 2016 fik vi en 3. præmie på 400m/20t, han havde to tab undervejs men fik kæmpet sig tilbage uden at miste gejsten og arbejdede ufortrødent videre til han fandt dyret. Så vi fortsætter træningen og satser på at kunne få en 1. præmie i hus, så vi kan kaste os over 1000m/20t prøve.


Udstillingsmæssigt klarer han sig rigtig godt. Han kommer som regel ud med en Excellent, og mangler kun et gældende CERT for at være fuldcertet, så han kan blive DKCH hvis vi skulle være så heldige at få en 1. præmie i hus på markprøve.


I August 2014 var vi på vores første rypejagt i Nordsverige, jeg har boet i området da jeg var barn, så det var helt specielt og fantastisk at vende tilbage for at gå på jagt med sin bedste jagtkammerat. Det er bestemt ikke sidste gang vi er afsted, det kræver blot lidt planlægning økonomisk og tidsmæssigt med studiet pt.
 
Kennel Turnagain Gundogs | - Danmark | turnagaingundogs@gmail.com